Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
1 bögre rizs
20 dkg zöldborsó
1 csomag fagyasztott zöldség
sült csirke fűszerkeverék
Elkészítése:
A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk, megmossuk és félbe vágjuk. Egy kis olajjal és a fűszerkeverékkel összeforgatjuk és sütőzacskóba téve mehet az előmelegített sütőbe.
Amikor már majdnem kész, vegyük ki a zacskóból és nagyobb hőfokra kapcsolva felső sütéssel pirítsuk meg a combokat, hogy szép pirult színt kapjanak. Ha sóval megszórjuk, finom ropogós lesz a bőre.
Párolt rizst készítünk. A zöldborsót vajon puhára pároljuk, sóval
ízesítjük, kevés törött borssal fűszerezzük, petrezselyemzöldet adhatunk hozzá. A párolt rizshez hozzákeverjük a zöldborsót.
A fagyasztott zöldséget vajon megpároljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése