2018. február 5., hétfő

Fűszeres sült csicseriborsó

Hozzávalók: 

1 konzerv vagy üveges főtt csicseriborsó
olivaolaj
tetszés szerint fűszer - só, bors, paprika, grill fűszer, mexicói fűszerkeverék




Elkészítése:

A konzerv csicseriborsót leszűrjük, lecsepegtetjük, a maradék levet papírtörlővel leitatjuk róla. 

Egy tálban az olajjal és a fűszerekkel összekeverjük. 

Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük és 180-190 fokon 30-40 perc alatt szép aranybarnára pirítjuk. Közben néhányszor forgassuk át a borsószemeket, hogy minden oldaluk szép színt kapjon. 

Tökéletes nasi az esti filmnézéshez! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Betyáros húsgombóc

Hozzávalók: Húsgombóchoz: 500 g darált hús 1 kis fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 tojás 1 csokor aprított petrezselyem ...